اخبار

بالاخره آمد: عکسی تمام رنگی از کهکشان توسط جیمز وب

جیمز وب

کریسمس سال گذشته بود که تلسکوپ فضایی جیمز وب بعد از سال ها بالاخره پرتاب شد و ما انسان ها با انبوهی از احساسات متناقض روبرو شدیم. هیبت آمیخته با حیرت از آنچه در آینده با آن روبه رو خواهیم شد. شادی با استرس زیاد در مورد اینکه آیا دستگاه 10 میلیارد دلاری جیمز وب به مقصد خواهد رسید یا خیر!؟ پس از جشن گرفتن یک صعود مورد انتظار، جهان چندین ماه صبورانه منتظر شنیدن پاسخ JWST بود. و ما اکنون به آن مورد رسیدیم .ناسا اولین تصویر از کهکشان را که به صورت تمام رنگی است برای اولین بار از مقر رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید منتشر کرد. این عکس تمام رنگی اولین عکسی است که توسط تیم جیمز وب منتشر میشود البته این را در نظر داشته باشید که همچنان عکس های بیشتری قرار است توسط JWST منتشر شود و امشب به وقت ایران عکس های جذابی از این تیم منتشر خواهد شد که تصاویری شگرفت و جذاب میباشد. 

این عکسی که مشاهده میکنید توسط کاملیا هریس و جو بایدن از کاخ سفید منتشر شد و نلسون مدیر ناسا بعد از انتشار این عکس گفت: این فقط ذره‌ای از کیهان ما است. شما در حال دیدن درخشش کهکشان‌ها در بخش بسیار کوچکی در عالم هستید. این تصویر از دوران اولیه‌ی کیهان گرفته شده است».

همچنان با نوین پرداز و جیمز وب همراه باشید تا عکس های تمام رنگی و جذابی را از کهکشان که توسط جیمز وب منتشر شده است را ببینید .

  • آماریکا : 7:30 a.m. PT / 10:30 a.m. ET
  • برزیل: 11:30 a.m. (Federal District)
  • انگلیس: 3:30 p.m.
  • افریقای جنوبی : 4:30 p.m.
  • روسیه : 5:30 p.m. (Moscow)
  • امارات : 6:30 p.m.
  • هند : 8:00 p.m.
  • چین : 10:30 p.m.
  • ژاپن : 11:30 p.m.
  • استرالیا: July 13, 1:30 a.m. AEDT
  • ایران: 7:00 p.m.

سایت نوین پرداز مفتخر است انواع نیازهای کامپیوتری شما را با بهترین گارانتی های موجود در ایران برای شما دوست داران حوزه دیجیتال فراهم کند. شما میتوانید به راحتی این کالاها را از سایت نوین پرداز خریداری کنید و یا برای مشاوره بهتر با مشاورین ما در نوین پرداز تماس حاصل نمایید. شماره تلفن های تماس : ۰۲۱۸۸۲۲۸۴۱۷ – ۰۲۱۸۸۲۲۶۲۶۴  و همچنین با چت آنلاین و یا ایمیل با ما در تماس باشید تا در کمترین زمان نیاز شما را برطرف نماییم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.