اخبار

اولین تصاویر جیمز وب 21 تیر ماه از راه می رسند

کریسمس سال گذشته بود که تلسکوپ فضایی جیمز وب بعد از سال ها بالاخره پرتاب شد و ما انسان ها با انبوهی از احساسات متناقض روبرو شدیم. هیبت آمیخته با حیرت از آنچه در آینده با آن روبه رو خواهیم شد. شادی با استرس زیاد در مورد اینکه آیا دستگاه 10 میلیارد دلاری جیمز وب به مقصد خواهد رسید یا خیر!؟ پس از جشن گرفتن یک صعود مورد انتظار، جهان چندین ماه صبورانه منتظر شنیدن پاسخ JWST بود. و ما اکنون به آن مورد داریم نزدیک میشویم.تقویم های خود را علامت گذاری کنید – در 12 ژوئیه، ناسا اولین تصاویر تمام عیار گرفته شده توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب با روکش طلا، شکار سیاره فراخورشیدی، غبار ستاره ای را منتشر خواهد کرد.

تیم JWST یک رویداد را برای پرده برداری از تصاویر تلسکوپ جیمز وب را در روز سه شنبه، 12 ژوئیه، یا 21 تیرماه ساعت 7:30 صبح به وقت محلی برگزار خواهد کرد. می توانید آن را در تلویزیون ناسا، در تاریخ هایی که در زیر مشاهده می کنید، تماشا کنید.
  • آماریکا : 7:30 a.m. PT / 10:30 a.m. ET
  • برزیل: 11:30 a.m. (Federal District)
  • انگلیس: 3:30 p.m.
  • افریقای جنوبی : 4:30 p.m.
  • روسیه : 5:30 p.m. (Moscow)
  • امارات : 6:30 p.m.
  • هند : 8:00 p.m.
  • چین : 10:30 p.m.
  • ژاپن : 11:30 p.m.
  • استرالیا: July 13, 1:30 a.m. AEDT
  • ایران: 7:00 p.m.

همچنین تیم JWST اعلام کرده است اگر بنا به دلایلی نتوانستید رویداد زنده این تیم را تماشا کنید تصاویر جیمز وب توسط ناسال به صورت تمام رنگی دادهای طیفی را همان لحظه به صورت آنلاین منتشر خواهد کرد. آژانس علاوه بر این درام، می‌گوید این تصاویر «یک به یک» منتشر خواهند شد.

پم ملروی، نایب‌رئیس ناسا گفت است که از تصاویری که جیمز وب تاکنون ارسال کرده است، شگفت‌زده شده است و این را نیز اضافه کرده است که : «آنچه را که به چشم دیده ام، به‌عنوان یک دانشمند و به‌ عنوان یک انسان مرا تحت تأثیر قرار داده است و این به شدت شگفت انگیز است.»

پس متاسفانه باید تا 21 تیرماه منتظر بمانیم تا این تصاویر شگرفت که توسط جیمز وب ارسال شده است را مشاهده کنیم تصاویری که به گفته قریب به اتفاق تیم ناسا واقعاً لحظه‌ای احساسی است وقتی می‌بینید طبیعت ناگهان برخی از اسرارش را فاش می‌کند.

پس شما نیز همراه با تیم نوین پرداز تا 21 تیرماه منتظر باشید تا اولین عکس های شگفت انگیز از کهکشان را ببینید ..

سایت نوین پرداز مفتخر است انواع نیازهای کامپیوتری شما را با بهترین گارانتی های موجود در ایران برای شما دوست داران حوزه دیجیتال فراهم کند. شما میتوانید به راحتی این کالاها را از سایت نوین پرداز خریداری کنید و یا برای مشاوره بهتر با مشاورین ما در نوین پرداز تماس حاصل نمایید. شماره تلفن های تماس : ۰۲۱۸۸۲۲۸۴۱۷ – ۰۲۱۸۸۲۲۶۲۶۴  و همچنین با چت آنلاین و یا ایمیل با ما در تماس باشید تا در کمترین زمان نیاز شما را برطرف نماییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.